sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Varsova-Marijampole, sujuvaa suhailua 340 km

Matka Puolasta Liettuaan sujui suht' jouhevasti. Muutama ruuhkapaikka oli kyläpahasissa, muutoin ei mainittavaa. Yllättävän vähän oli Varsovan liepeillä liikennettä.

Aina näissä on jotain, kommentoisi kollega tietotekniikasta. Huomasimme nimittäin tänään, että blogin asetukset olivat muuttuneet siten, että kommentit eivät ole tulleet enää sähköpostiimme kuten ennen. Anteeksi siis, ettemme ole aiemmin vastanneet! Tänään on jokaiselle vastattu ainakin kertaalleen. Kiitos, kiitos, kiitos kommenteista ja viesteistä Heikki, Napurin Setä, Napurin Täti, T-katu, Team Kajaani ja kaikki muut.

Sää oli tänään oikeastaan eilisen toisinto. Helteen keskellä paukkui välillä ukkonen ja näytti siltä, että rankkasade on tulossa. Sen verran sade kiusasi, että puimme sadeasut, mutta hienosti taivas tarjosi lähes sateettoman reitin perille asti. Majoitumme todella rauhallisen oloisessa hotellissa, jossa kylänraitti on eilisen Varsovan vilskeen jälkeen hieman vähäliikenteisempi.

Siellä pilkistävät kypärät ja yksi pöhkö turisti!



Tänään päätimme pitää koti-illan. Osin siksikin, että olemme jotakuinkin keskellä ei-mitään. Jonkinlainen ulkoilu-/virkistysalue tässä läheisen joen ympäristössä on ja lähimpään Marijampole-kaupunkiin on matkaa noin 5 km. Viime päivinä on nähty taas niin paljon, että huili-ilta ja aikainen nukkumaanmeno ovat paikallaan.



Riika-Tallinna-Helsinki, siinäpä loppumatkan etapit. Riikassa on tuttu majoituspaikka, jossa olemme jo useasti olleet. Melkein tuntuu kuin kotona oltaisiin jo!




Ei kommentteja: