perjantai 1. syyskuuta 2017

Tanssin pyörteissä Tampereella ja turistipäivä Helsingissä

Takapenkkiläisen entinen kilpatanssiseura Step Tampereella järjesti tanssigaalan ja kävimme ihastelemassa pikkuisia ja varttuneempia tanssitaitureita. Paljon tuttuja tuli tavattua, arpajaisissa voitettua ja esityksistä nautittua.

Näytöksen kruunasi kaunis Suomen historiaan pureutunut näytös, jonka olivat suunnitelleet kaksi veljestä ja heidän serkkunsa. Kaunis kokonaisuus ja loistosuoritus!



Vietimme myös turistipäivän Helsingissä. Kansallismuseon puistoon oli järjestetty Vintage-kirpputoritapahtuma ja mukaamme tarttui vanha, kaunis maitotonkka ja 50-luvun tyylinen tanssimekko (huimat 5 €).


Kirppiksen jälkeen kävelimme Sanomataloon World Press Photo -näyttelyyn. Maailman parhaiksi valitut ja palkitut valokuvat olivat aiheiltaan moninaisia ja vaikuttavia.


Paluumatkalla piipahdimme vielä Hakasalmen huvilaan kahville, karjalanpiirakalle ja korvapuustille. Nami, nami - hyvää oli. Kaunis, lämpöinen päivä kruunasi turistien kierroksen.



Kuski on ahkeroinut marjametsässä ennen metsästyskauden alkua. Mustikkaa on yllin kyllin ainakin  talven tarpeiksi. Marjastajaa ilahdutti mahtava tuplasateenkaari!




Takapenkkiläinen juhlisti työpaikan syntymäpäiviä istahtamalla maailmanpyörään muiden pöllöjen kanssa. Hieno perspektiivi Helsingin ylle.


Eipä ole säät juuri suosineet mopoilua viime aikoina, joten ajelut ovat jääneet varsin vähälle. Toivottavasti vielä tämän kesän merkeissä pääsemme tien päälle.