tiistai 17. huhtikuuta 2018

Lumet sulavat suhisten

Onneksemme ei uutta säärintamalla - paitsi eilistäkin hienompi päivä, jos mahdollista. Aamupäivällä piti olla pilvistä vaan eipä ollut. Kuski voiteli sukset ja jo vain luisto parani! Ei tarvinnut takapenkkiläisenkään lykkiä hikihatussa tasaisilla siirtymillä. Lämmin tosin tuli väkisin. Kelit ovat kuin Alpeilla konsanaan! Ilman hissijonoja ja ruuhkia tosin.



Rinteet ovat hienossa kunnossa ja kuski on saanut takapenkkiläisen laskettelukaarteet entistä ehommiksi. Kelpo suksiopekin olisi kuskista tullut! On ollut nautinnollista laskea, kun oppilas on oivaltanut laskettelun saloja.


Pyhälle on rakennettu sitten viime visiitin uusia näköalapaikkoja, joista yksi on huipulla hiihtohissin vieressä. Siitäpä voi tsuumailla alueen tuntureita, järviä ja muita nähtävyyksiä - näkyy kuulema tällaisella säällä ihan itänaapuriin asti.




Ainakin huomiseksi on vielä luvattu yhtä lämpöistä ja aurinkoista. Ajattelimme mennä kokeilemaan lumikenkäilyä. Siitä sitten tarinaa huomenna! Kuski päätti vielä lähteä suksilla sivakoimaan pienen iltalenkin. No, huh huh! Takapenkkiläinen painuu saunan lauteille.