sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Viikonloppuvisiitti - Pori & Hinnerjoki

Poikkesimme pitkästä aikaa Poriin, kummipojan synttäreitä juhlistamaan. Kirkas auringonpaiste on viikonlopun aikana hämännyt uskomaan, että ulkona on keväiset kelit. Kylmääkin kylmempi tuuli todistaa aivan muuta. Lähdimme eilen kotimatkalle valoisan aikaan, mutta nopeasti matka eteni tähtien tuikkeessa. Pimeä laskeutui todella nopsasti.

Juho-kummipoika täytti jo 13 vuotta ja autoimme perjantai-illan ja lauantai-aamupäivän juhlatouhuissa. Juho on todellinen Ässä-fani!


Daisy-koira haukkui vieraat pystyyn, mutta eipä mennyt kuin tovi, kun rapsutukset jo tekivät kauppansa. Varsinkin Kuski, koirien tosiystävä, oli Daisyn suosiossa.


Porista porhalsimme Hinnerjoelle "kuninkaalliselle" vierailulle leikkauksesta toipuvaa, mutta uskomattoman hehkeää, Kuningatarta tapaamaan. Tyyli ennen kaikkea! Kruunua ei jätetä hyllylle, vaikka päätä pakottaisi! Tällä kertaa prinsessa-alamaisen kruunu tosin vei voiton, vaikkei kruunun jalokivi välkkynytkään kuten Kuningattarella. Kuningas oli kuulemma hienosti palvellut ja huomioinut Kuningattarensa toipumisen aikana eikä merkkiäkään minkäänlaisesta hermostumisesta ollut ilmassa. Tulkitsimme näin! :)


Sunnuntai onkin otettu nyt iisisti leväten ja kevyesti kotitöitä puuhastellen. Oli tosi kiva nähdä ystäviä piiiitkästä aikaa!