sunnuntai 5. elokuuta 2018

Kesän moporeissun jälkeen kotiin on aina yhtä jännittävä tulla! Viime vuoden pallomeri oli vaihtunut tänä vuonna liikennemerkkiviidakkoon. Ei tarvinnut edes Euroopan raiteilla huomioida näin montaa varoitusta ja opastetta. Ja kyllä - olivat pitkin asuntoa ohjeistamassa kotiin palaajia...


No, eihän napurin setä ja täti olisi juuri naapurin pariskunta, jollei jäynää olisi odotettavissa. Siispä ensimmäiset kiitokset tarjottiin täytekakun, sangrian ja shampanjan muodossa. Korvaamaton apu on tuollainen ihana pari!



Arkisempi puoli paluussa on pyykinpesu. Onneksi vaatetta ei mopon päälle paljon mahdu, mutta kun kaiken pesee ja putsaa, puuhaa riittää toviksi. Aurinko porotti pyykkiurakan ajan, joten kuivaa tuli hetkessä.



Eilisen päivän vietimme - mopoillen. Niin sanottu normiajopäivä eli noin 300 km Etelä-Suomen teitä. Tarkoitus oli suunnata Kemiön saareen, mutta vankka ja synkkä saderintama sai tekemään täyskäännöksen ja kävimme Loviisassa, Strömforsin ruukissa ja Porvoossa.



Huomenna sitten töihin työkavereita moikkaamaan ja varovaisesti työtilannetta tutkimaan. Vaikuttaa onneksi siltä, että mopokelejä riittää vielä toviksi!