perjantai 22. heinäkuuta 2016

Mutkateitä ja mahtavia maisemia!

Yksi matkan parhaimmista päivistä, jos ei jopa paras! Heikin ja Marken peesissä mutkittelimme uskomattoman hienoihin vuoristomaisemiin. Täällä tulee miettineeksi, ovatko paikalliset tottuneet tähän kauneuteen vai ovatko he peräti hippusen onnellisempia tällaisen kauneuden keskellä? Ei voi tietää, mutta välillä henkeä salpaa eikä sanoilla voi tehdä oikeutta tälle luonnon ihmeellisyydelle.

Starttasimme muutaman tunnin retkelle Burmesterhausin porteilta ja matka kulki Itävaltaan ja takaisin. Kuvat puhukoot puolestaan..









Jätskit ja juomat nautitimme yllä olevan järven rannalla. Ehkä kaikkien aikojen hienoin jätskitaukopaikka. Helletäkin riittävästi. Paluu kotiin ajoittui täydellisesti - vain tovi ja ukkosen jyrinä täytti taivaan.

Päivällä ehdimme pienenelle kävelylle kylään torielämää katselemaan. Ei ole valittamista tämänkään kylän idyllissä.




Sade on jatkunut koko illan, joten hilpaisimme liki lähimpään ruokapaikkaan ruokailemaan. Rekvisiitat ovat ennallaan Bella Napolissa!


Päivät Berchtesgadenissa hurahtivat aivan liian nopeasti. Markelle ja Heikille sydämelliset kiitokset näistä päivistä! Toipuminen ja voimien kerääminen reissun jatkamista varten onnistuivat täydellisesti. Kaikkea suunniteltua ei ehditty, joten takaisin tulemme taatusti!

Ps. Kukahan tätä Burmesterhausia pyörittää - isäntä vaan nauttii elosta! :)


Rauhallinen huoltopäivä

Hyvin ja pitkään nukutun yön jälkeen tämä päivä on rauhoituttu, huollettu kamoja, pesty pyykkiä, tassuteltu rauhassa kylällä ja täydennetty matkavarustusta. Pyykit saimme liki kuiviksi ulkona ennen iltapäivän sadetta - raikkaita, puhtaita vaatteita on jo kaivattukin! 



Iltapäivän pyykkäysten lomassa vietimme tovin Burmesterhausin puutarhassa talon isännän ja emännän kanssa. Ja ah, mikä illallinen - kynttilänvalo, rauhallinen musiikki, mukavaa jutustelua ja maukasta ruokaa parhaassa seurassa. Illan Chefit pistivät parastansa!



Erinomainen, mieltä ja kehoa ladannut päivä. Huomiseksi on luvattu vaihtelevaa säätä, joten tekemiset ja touhut katsomme kelien mukaan. Mukavaa vaihtelua on tämä "tekemättömyyskin"! 

Markelle ja Heikille lämmin kiitos tästä päivästä.