lauantai 13. lokakuuta 2018

Säihkyvä syksy!

Tänä vuonna saimme ensin katsella syksyisten värien hehkua pohjoisessa ja nyt kaksinverroin runsaampana täällä etelässä, jossa lehtipuita riittää. Värikirjo on poikkeuksellisen hieno ja hehkuva jopa isojen ajoväylien varrella. Tämän huomaa aamulla töihin ajellessa.

Ja mikä parasta - lämpö on noussut sellaisiin lukemiin, että mopon päällekin on vielä päästy. Pikahälytyksellä saimme myös kahviseuraa, kun ex tempore lähdimme Vuosaaren kahvila Kampelaan ilta-ajelulle - hieman mutkan kautta tosin. Ensin piipahdus Bembölen kahvilan kulmille.




Tanssituttavapariskunta osoitti sähäkkää hälytysvalmiutta eikä mopo kauaa lämmennyt, kun he porhalsivat Espoosta Vuosaareen. Arvostamme! Oli kaunis ja lämmin ilta, mutta auringon painuttua horisontin taa, hämärä laskeutui nopsaan.



Koska lempeä sää on hellinyt, kävimme pitkästä aikaa myös lähimaastossa reippailemassa ja ihastelemassa luonnon värejä. Maisemat ovat kuin maalauksista. Tai no, ainakin melkein - outo hiipijä ilmestyi kuvaan jos toiseenkin..! Yllättävän vähän virtasi vettä Vantaanjoessa.






Mä tykkään syksystä nääääiiiin paljon...!
Nyt olisi ollut hyvää aikaa kärrätä kompostiin kuivuneita kukkia ja perennoja vaan eivätpä nuo tietenkään suostu nuukahtamaan. Vasta vähitellen ruska hiipii pensaisiin ja kukat kuihtuvat. Ja syysasteri - sehän innostui vasta kukkimaan!


Huomenna ehkä vielä syysajelulle...