perjantai 28. heinäkuuta 2017

Tänään nautinnollista etenemistä 317 km

Sille vettä kenkään, joka eilisen sateita muistelee! Näin tuumi kuski tänään, kun matka eteni luistaen. 


Luovimme kuin ihmeen kaupalla tummien pilvien jälkimainingeissa. Sadekuuroja oli ropsautellut reitillämme, mutta meille sään haltijat olivat vihdoin suosiollisia. Vain muutama pikku tihku kiusasi. Pysähdyimme myös ihmettelemään sadepäivien jälkiä. Joet todella tulvivat ja pellot lainehtivat joka puolella.



Ajoimme hienoja loivasti kaartelevia teitä ja aurinkokin lämmitti. Lämpömittarit näyttivät + 23-24 astetta, joten kylläpä kelpasi kurvailla! Puistoreitit tässä maassa ovat vertaansa vailla. Puurivit reunustavat teitä ja on kuin ajaisi vehreässä tunnelissa.


Nurnberg oli tämän päivän etappimme ja hotelliin saavuttuamme hyppäsimme pian maanalaiseen ja lähdimme tutustumaan vanhaan kaupunkiin. Nämä vanhat, saksalaiset kaupungit kauniine rakennuksineen hivelevät silmää. Tunnelma on historiallinen ja katse lepää taloissa, valoissa, kirkoissa, kujissa ja kaduissa.

















Kuski on oluensa ansainnut! Huomenna matka jatkuu tuttuun Burmesterhaus-majataloon Marken huomaan. Isäntäkin on maisemissa, joten matka käyköön Berchtesgadeniin!