perjantai 15. maaliskuuta 2019

Joskus työpäivä on pelkkää juhlaa!

Takapenkkiläisen kevään kiireisin työkausi on takana. Journalistien palkintogaala on järjestetty ja juhlittu. Hienosti meni, mutta kyllä järjestäjäpuolen ponnistus vaatii kaikilta paljon - osalta ruista ranteeseen ja toisilta tilanneälliä päähän. Onneksi illan kruunaa juhlava illallinen upeine ohjelmanumeroineen. On hienoa, että tekijätiimin ydin pääsee nauttimaan kättensä luomuksesta.

Iltapäivä - hommat hoidossa! Pöytiä asemoidaan ja katetaan, tekniikkaa viritellään ja illan lähetystä treenataan.



Loppuiltapäivästä puitteet ovat kunnossa ja treenit alkavat. Artistitkin ovat treenivalmiudessa ja ohjaaja juonessa mukana. Kas, kas - siellähän on vanha tuttumme Visa Luttinen alias Nat Newborn sekä uusi, hieno tuttavuus Ida Elina kanteleineen valmiina sound checkiin..



Ohjaaja pohtii ja puntaroi. Kameroiden kuvakulmia hiotaan ja suunnitellaan. Samaan aikaa hajuaisti herää - keittiössä lasit kilisevät ja kattilat kolisevat, kun illallisen herkulliset tuoksut leijailevat juhlatiloihin.


Upea Juhlasali valmiina koko komeudessaan. Illan h-hetki eli suora lähetys alkaa olla käsillä. Sali on aivan hiljainen samaan aikaan, kun kahvilan puolelta kauntautuu vilkas, iloinen keskustelun sorina. Vieraat sisään ja homma käyntiin!


Nat Newborn trioineen urakoi koko illan lähetyksen alusta illallisen loppuun. Ja komiata oli! Illalliselle omaa mahtavaäänistä loistettaan toi Higher Ground Vocals -kuoro.



Ja kylläpäs meillä olikin mukavaa! Ruoka bueno ja kaiken kruunasi kaunistakin kauniimpi jälkiruoka. Tänään on univelat kuitattu ja normaali, mukava työarki alkaa. Pääsiäistä kohden porskutellaan!



Sitä vain ihmettelen - miksi mikään media ei haastatellut MINUA!! Ei jäänyt yrityksestä kiinni.. Kyllä en ymmärrä! :)