maanantai 6. joulukuuta 2021

Hyvää itsenäisyyspäivää

Pakkanen paukkuu ja hento, kepeä ja kimalteleva lumikerros on peittänyt maan. Kolme päivää vapaata on tuntunut mukavalta - kuski on käynyt metsällä, eilen kävimme tanssiharjoituksissa ja sitä ennen reippailimme ihanien naapureiden kanssa lähikulmilla ja kävimme syömässä lähistön pikkuisessa italialaisessa ravintolassa. Oli tosi mukavaa tavata kunnolla pitkästä aikaa ja viettää aikaa yhdessä.


Viime yönä takapenkkiläinenkin sai kauan kaipaamansa kunnolliset, pitkät yöunet. Aamupäivä oli rauhallinen ja iltapäivällä uhmasimme jälleen pakkasta ja lähdimme kuskin metsästysmaille pienelle happihyppelylle. Päivät ovat olleet nyt selkeitä ja kuulaita, aurinko on vihdoin paistanut ja valkoinen maa hohtaa valoa. Näin itsenäisyyspäivänä luonnon kauneutta jäi katselemaan vielä hivenen syvemmin. Huimat, oranssit säteet kajastivat jo iltapäivällä puiden takaa.



Metsän eläimistä näkyi vain jälkiä. Me puolestaan olimme ihan pikkuisen ilkimyksiä - kävelimme riistakameran ohi ja vilkuttelimme mennessämme. Toivottavasti tuli mukavia "riistakuvia.


Kotiin on jo hiipinyt joulutonttu jos toinenkin - ensi viikon aikana enemmänkin, kunhan pölynimuria ensin pyöritellään ja pölyhuiskaa heilutellaan. Vanhan talon tunnelmallisinta aikaa on joulun seutu. Tänään kuitenkin toivotamme kaikille hyvää itsenäisyyspäivää.