lauantai 26. lokakuuta 2019

Pikaisesta päähänpistosta Palermoon!

Varasimme viikolla matkan lämpimään, Palermoon Sisiliaan. Toinen vaihtoehto oli pohjoinen ja Pyhä, mutta juuri nyt ajatus auringosta tuntui kummastakin hyvältä. Siispä Helsinki-Milano-Palermo -reittiä pitkin Italiaan.



Nyt on asetuttu hotelliin ja käyty reippaalla iltakävelyllä. Täällä turistisesonki on selvästi ohi. Pitkän tovin saimme tepastella, jotta mukava ruokapaikka löytyi. Tosin takaisin tullessa ymmärsimme, että meidän normaali ruoka-aikamme on täällä varsin epänormaali. Palatessamme bongasimme jo useammankin ruokaravintolan hotellimme läheisyydessä.

Hotelli on meren äärellä ja hotellihuoneesta näkyy merimaisemat. Ei hassumpaa! Huomenna alamme tutustua tarkemmin ympäristöön - toivottavasti hyvin nukutun yön jälkeen. Tänä aamuna kello soi ennen kukon laulua, mutta onneksi ihana naapurin setä kuskasi kentälle!


Lämpöinen sää viileni suht´ nopeasti iltaa kohden ja vuorten takaa nousi vaikuttavat sadepilvet muutaman salaman säihkyessä. Vettä ei ainakaan toistaiseksi ole satanut, joten hotelliin pääsimme takaisin kuivin tossuin.