lauantai 13. tammikuuta 2024

Onnea kuski, 60 vuotta!

Kuka uskoisi, että kuskilla tuli täyteen 60 vuotta? Vaikka ikä pistää miettimään täällä maapallolla tallustelumme rajallisuutta, mieli onneksi pysyy nuorena ja herra nuorekkaana. 😊 Auringon lapseksi on kuski syntynyt, näin takapenkkiläinen on aina tuuminut. Juhlan kunniaksi järjestimme kuskille pienen yllätyksen ravintola Eliteen. Kuskin pitkäaikaiset ystävät puolisoineen saapuivat paikalle "yllättäen" ja vietimme mukavan illan yhdessä ruokaillen. Eliten ruoka-annokset olivat herkullisia ja henkilökunta aivan super ammattitaitoista, huomaavaista ja huumorintajuista.


Takapenkkiläinen meinasi tuikata hiuksensa tuleen, kun yllättäen takavasemmalta ilmestyi tarjoilijan tuoma tulisuihku! Ravintola yllätti päivänsankarin näyttävällä säihkeellä, jonka myötä seurueemme lauloi spontaanisti onnittelulaulun ja muut asiakkaat aplodeerasivat laulun päätteeksi. Kivasti huomioitu!

Kuski ja kaverinsa ovat tunteneet jo vuosikymmeniä ja tällaisten iltojen aikana kirkastuu se, miten tärkeitä läheiset ystävät ovat. He pysyvät, auttavat, jakavat riemut ja myötäelävät surut. Omalta osaltaan he luovat elämään pysyvyyttä ja turvaa ja tuovat elämään roimasti huumoria ja iloa.

Kuskin syntymäpäiväillan kruunasi jälkiruoka - Flickan, annos jonka koostumus saattaa vaihdella, mutta aina sen kruunaa suklainen "Flickan", joka on muodoiltaan kopio taiteilija Per Steniuksen maalaamasta naisesta. Flickan-taulu on edelleen Eliten seinällä lukuisten muiden taideteosten joukossa. 

Syntymäpäivä oli kaikin puolin hieno. Ihanat naapurit muistivat jo edellisenä iltana lahjalla ja laulun luikauksella. Varsinaisena syntymäpäivänä sateli lukuisia onnitteluja viestein ja puheluin. Takapenkkiläinen antoi lahjaksi hotelli- ja konserttiretken, joten edessäpäinkin on vielä mukavia kokemuksia näiden juhlien tiimoilta.

Kunhan talvi taittuu kesään, juhlimme meidän kumpaisenkin pyöreitä vuosia ystäväporukassa. Siitä sitten enemmän, kun hetki lähestyy. Takapenkkiläinen on tällä hetkellä sitkeässä flunssassa ja sehän harmittaa. Toivottavasti tauti alkaa pian taittumaan. Olisi mukavaa aloittaa tanssikausi ja päästä parketille pyörähtelemään!