sunnuntai 26. elokuuta 2018

Venetsialaiset - viereisellä tontilla!

Nytpä olivat juhlat meidän makuumme! Kävely viereiselle tontille, tuliaiset kielletty, ilta ihanien naapureiden kanssa. Voila - helppoa ja hauskaa! Sääkin suosi sikäli, että lämmintä piisasi, vaikka muutama hassu vesipisarakin taivaalta ropisi.

Valoa, kynttilöitä ja jutustelun lomassa runsaasti ruokaa, viileää viiniä ja suloista seuraa - ei voi muuta kuin ilta onnistua.



Venetsialaisia kun juhlitaan, niin ihka oikea kokkokin tietysti tarvitaan. Pienen pienestä pallogrillistä on moneksi!




Ei tarvittu taksia kotimatkalle ja nukkumaankin kömmimme erittäin säädylliseen aikaan. Lisää tällaisia juhlia! :)



Tänä viikonloppuna menoa kehkeytyi molemmille illoille. Lauantaina suuntasimme tuttuja tapaamaan Askiston (kaupunginosa Länsi-Vantaalla) kyläjuhliin. Askistossa asuu kuskin tuttuja ja metsästysseurakavereita enemmänkin. Ja joo - oli juhlat. Tunnelmaltaan kovin suomalaiset, jopa kaurismäkiläiset..

Toi mustatakkinen tyyppi yrittää selvästi jotakin...


Tutun näköinen, oudot kakkulat...

Kavereita löytyi ja pitkä tovi meni turistessa. Näistä jammailuista oli hyvä poistua jo ennen yhdeksää. Meno oli varsin värikästä ja villiä. Ambulanssikin kaarsi paikalle - ei näyttänyt onneksi olevan mitään vakavaa. Väkiviinan väsyttämä juhlija vain.


Kelit viilenivät ja sateitakin on pidelty. Kovin vähiin ovat siis ajelut jääneet. Tosin - on ollut pakko myös välillä huushollata ja yrittää pestä mm. ikkunat tämän suven aikana. Omppusatokin odottaa poimijaa..