maanantai 22. heinäkuuta 2019

Viron ja Latvian kierros, 1663 km

Oma koti kullan kallis - ja majoituspaikoista parhain! Hyvin nukutti ja tämä päivä on mennyt pyykki- ja huoltohommissa. Yksi hammaslääkärikäyntikin takapenkkiläisellä ja kuskilla vanhempiensa luona piipahtaminen. Ja mustikkaankin kuski ennätti! Ehtiväistä sorttia.


Kilometrejä reissullemme kertyi 1663. Yllättävän paljon siihen nähden, että matka vaikutti paljon lyhyemmältä Eurooppa-kierroksiin verrattuna. Nyt on nähty mm. Narva, Jurmala, Saarenmaa, Kuressaari ja Haapsalu. Sen huomasimme, että kovin tasainen on Baltia. Ei juuri kukkuloita saati vuoria näkynyt.

Kotiin tullessamme ihanat naapurit eivät olleet pettäneet. Jääkaapissa eväät ja pihapöydällä sydämellinen tervehdys. Vai liekö oravat olleet asialla...? Kaiken lisäksi kukat kukoistavat niin, että joko talovahdit tai naapurit ovat niille jutelleet nättejä päivät pitkät.



Tänään aurinko hävisi pilvien taakse, vaikka kovaa hellettä oli ennustettu.  Huomiselle toivomme aurinkoa, jotta saisimme kuivattua loputkin matkakamppeet ulkona. Terkut ja kiitokset vielä reissukamuille siellä jossakin saaristossa!