sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Kesäloma!

Kesäloma koitti, mansikoita ja malja sille! Parin viikon ajan oli molemmilla normaalia maailma-on-saatava-valmiiksi-ennen-lomaa-tyyppistä työsäpinää, mutta nyt ei kuukauteen kello kilise aamutuimaan. On hengähdetty viikonlopun ajan ja totuteltu loma-ajatukseen.




Ihailimme purppuraista käynnösruusuamme, joka on intoutunut tänä vuonna kukoistamaan entistäkin upeampana. Väri hehkuu syvän punaisena ja kukkasten määrä on huima.



Ovatko ruusut punaisempia aidan toisella puolen? Pitihän se tarkistaa. Ja samalla hetkellä naapurin ihana täti nappasi kuvan uteliaista naapureistaan!


Pihan kukkaset, kasvit ja viljelmät kukoistavat muutenkin nyt erityisen runsaina. Lämpö ja sade sopivassa suhteessa ovat taanneet muhkean salaattisadon, runsaasti väriä perennoihin ja ainakin pitkät pätkät perunanvartta. Nostamaan emme ole vielä ryhtyneet. Jossakin vaiheessa lomaa täytyy oman pottupellon antimet testata.



Uskomatonta kyllä, mutta niin kauan oli pakahduttavan kuuma, että nämä hieman viileämmät kelit tuntuvat jopa mukavan raikkailta! Lomailijoille ja muillekin leppoisia kesäpäiviä!