sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Mopokausi on avattu!

Helle taisi seurata meitä Saksasta kotimaahan. Jo paluupäivämme oli lämmin ja viikonloppua kohden lauantaihin asti vain lämpeni. Alla vielä pari kuvaa pääsiäisen ristiriitaisista sääoloista!



Münchenin kentällä oli tiukat turvatoimet ja koneessa puolestaan takapenkkiläinen torjui flunssapöpöjä tarjolla olevin konstein! Muutoin oli tunnelma rattoisa - kuvista päätellen. :)





Kotiinpaluussa ihan parasta oli ihanien naapureiden yllätys! Takapenkkiläinen sai muistoksi Hauvan, jonka kanssa Berchtesgadenissa tuli naurettua erinäisiä kertoja. Hauva toistaa pikku oravien äänellä kaiken, mitä sille sanoo. Hupia on piisannut. Kiitos!


Mopon haimme pari päivää matkalta palaamisen jälkeen ja hurautimme heti pienelle ilta-ajelulle Saksan majatalon isännän luokse Kirkkonummelle. Hän kun viettää osan ajasta Suomessa ja osan Saksassa. Pullat uuniin ja iltakahville - maistui!




Lauantaina pääsimmekin jo kunnon ajelulle. Päristelimme Lempäälän Ideaparkkiin Veteraanipäivän kunniaksi järjestettyyn tilaisuuteen. Puolustusvoimat ja veteraanijärjestöt esittelivät kalustoaan ja Korsuorkesteri esiintyi. Sää todella suosi ulko- ja sisätiloissa järjestettyä tapahtumaa.





Mikään ei ole kuin ennen! Sotkun munkit olivat pieniä ja tuoreudessakin oli toivomisen varaan. Sokerikiintiö tuli kuitenkin täytettyä.






Kotimatkalla piipahdimme Hämeenlinnan Aulangolle syömään. Hotellissa oli tarjolla runsas, raikas ja maukas päivällisbuffet. Tanssi- & mopokavereilta tuli päivän aikana viesti ja ehdotus ilta-ajalusta. Treffit sovimme Järvenpäähän kahvilaan, kauniin Tuusulanjärven rannalle. Paikka olikin meille uusi tuttavuus, kiva löytö kavereilta!


Tulevien reissujen suunnittelua? Ehkäpä..




Illan päätteeksi  pysähdyimme vielä Viilatehtaalla Vantaalla. Tässä vaiheessa aurinko oli jo laskenut ja ilta viileni tuntuvasti. Oli hieno päivä - ehdimme näkeä ja kokea paljon.