sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Keväisiä puuhia ja viisi vuotta hääjuhlista..

Hitaasti ja varmasti etenee kevät. Kaunis, hento vihreä väri pysyttelee puissa ja lehdissä. Ensimmäiset kesäkukat on istutettu ja takapenkkiläinenkin pystyy jo pikkuisen puuhastelemaan pihalla. Olkapääkipu alkaa antaa periksi.

Perjantaina oli kaunis ruusukimppu odottamassa - kuski on gentlemanni. Näistä alla olevien kuvien tunnelmista on siis jo viisi vuotta. Teksti ja kuvat on kaapattu suoraan heleän Heli-kampaajan suloisesta viestistä.





Varsinaisen juhlapäivän illan perjantaina vietimme railakkaasti pop cornin ja alkoholittoman kuohuviinin siivittämänä! :) Ihan mahdotonta meininkiä... Lauantaina takapenkkiläinen yllätti kuskin, kun ajelimme Lempäälään Vaihmalan hoviin syömään. Kuinkas ollakaan, Tampereen ystävämme istuivat jo pöydässämme meitä odottamassa. Täydellisesti sujui yllätys loppuun asti, vaikka kuski matkalla kyselikin, josko kävisimme ruokailun jälkeen ystävillä kahvilla. Pieni vedätys piristää aina! Mahtavat ystävät hoitivat osuutensa täydellisesti - kirjaimellisesti pöydässä odottaessaan kämmenten takana piileskellen.







Tosi kiva paikka muuten tuo Vaihmalan hovi ja erittäin kohtuulliset hinnat ainakin verrattuna pääkaupunkiseudun hintoihin. Olipa ihana tavata manselaiset!

Kun olkapään kipuilu on helpottanut, on päästy myös ulkoilemaan ja nauttimaan hienoista kevätkeleistä. Hellettä ei vielä ole, mutta kelpo lenkkeilykelit kuitenkin. Ja maisemat ja metsät jo melkein suven suloiset.



Olipa kiva hääjuhlaviikonloppu muisteloineen ja ystävien kanssa! Äitienpäivänä pistäydymme vielä kuskin vanhemmilla kahvittelemassa ja herkuttelemassa!