sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Tallinn Motor Show 2016


Kuskin influenssa esti mopomessuille menemisen Helsingissä, joten ex tempore lähdimme piipahtamaan messuille Tallinnaan la 27.2.


Tallinn Motor Show 2016 on nyt siis nähty. Paljon oli muitakin messumatkailijoita Suomesta. Kaikkia eivät tosin menopelit niinkään kiinnostaneet, oli enemmänkin viihdevaihde päällä. Kuvituskuva. :)

Saku Suurhallissa oli näytillä sekä uusia että vanhoja, rakenneltuja moottoripyöriä, mutta ajovarusteita ei juurikaan. Näytteilleasettajia oli noin 60. Periaatteessa paikalle pääsee suoraan satamasta ilmaisbussilla, käytännössä bussi oli niin täynnä, että suuri osa kyytiin pyrkineistä jäi pysäkille. Hyppäsimme suosiolla taksiin: taksimatkan kustannus reilut 10 €.


Ostoslistalla olisi ollut sadetamineita ja mahdollisesti kuskille nahkatakki, mutta koska tarjontaa ei ollut, shoppailut jäivät tekemättä. Muutaman mopon koeistuimme.





Josko ensi kesänä reissuun tällaisella? Olisi ruhtinaalliset tilat sekä takapenkkiläiselle että matkatavaroille.


Ja tämä päähän? Erottuisi ainakin..



Muutama malli hieman vanhempien menopelien virityksistä ja lisävarusteista.





Kooltaan Tallinnan messut olivat huomattavasti pienemmät kuin vastaavat Helsingissä. Saku Suurhall on Espoon Bluesin kotihallin kokoinen ja messut keskittyivät todellakin pääasiassa moottoripyöriin. Oheismyyntiä, ihan ruuasta lähtien, ei juuri näkynyt.

Päivä venyi pitkäksi, joten olipa hienoa, että naapuri-ystävät tarjoutuivat noutamaan meidät satamasta, kiitos!