tiistai 2. kesäkuuta 2020

Toukokuun touhuja, kesäkuun kemut

Joskus työ kantaa hedelmää - tai tässä tapauksessa päivällisen. Työkuvioissa tutuksi tullut mainio Kokouspiste päätti kiittää takapenkkiläistä hyvästä yhteistyöstä ja tilasi meille päivällisen maineikkaasta ravintola Murusta. Kuinkas ollakaan, perjantaina päivällä lounasaikaan ei muistettu tulevaa illan herkutteluhetkeä, joten tuli syötyä hieman liian tuhti lounas, mutta eipä tuo lopulta haitannut. Hyvällä ruokahalulla nautimme tämän yllätyksen. Kiitos!



Vaikka aurinko porottaa joka päivä suht´ selkeältä taivaalta, ei lämpötila meinaa millään taittua lämpöisemmän puolelle. Pohjoisesta puhaltavat tuulenpuuskat ovat voimakkaita, joten mopon selkään on edelleen noustu harvakseltaan. Viikonloppuna kuitenkin tarkeni ja pyyhkäisimme Pilpalaan katsastamaan Cafe Lättiksen, joka olikin vinha paikka. Vanhasta lättähatusta on tehty viihtyisä kahvila, joka on erityisesti motoristien suosiossa. Koronatilanteen vuoksi pöydät ja tuolit olivat nipussa kahvilan vieressä, mutta iso pihapiiri tarjosi jokaiselle kolosen kahvikupposen ja herkkumunkin ajaksi. Hauska löytö.




Baarit ja ravintolat aukesivat eilen. Ja heti tuli kutsu! Ihanat naapurit kutsuivat iltapalalle terassille "jotakin pientä grilliruokaa nauttimaan". Kyllä - kun naapurin ihana täti laittaa pientä purtavaa, tiedossa on herkkuja vatsan täydeltä! Vielä siten, että kattauksetkin ovat viimeisen päälle somasti laitettu. Oli hyvää, kiitokset siis naapuriin!


Ai niin - laittoihan se naapurin setäkin niitä herkkuja! :)


Ensimmäinen tanssitunti on takana sitten maaliskuun puolivälin jälkeen. Oli mukavaa ja onneksi vain muutama tanssipari paikan päällä. Hyvin saimme pidettyä etäisyyden toisiimme ja kiva oli päästä taas tanssiope Samin tunnille. Ehkä tämä elämä tästä pikkuisin askelin normalisoituu.