sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Syksyisiä lähiretkiä

Syyskuun puoliväli on taittumassa ja mopoilijaa helli tänään liki helteinen keli. Hikeä pukkasi, kun puolen päivän tietämillä vedimme ajotamineet päälle ja huristimme lähiajelulle Janakkala-Turenki-Loppi -reiteille. Mukavia mutkateitä ja tulipahan käytyä vihdoin tanssilavallakin tänä kesänä! Ei tosin lavatansseissa. Kolmilammin lavan tanssit on tältä kesältä valssattu, mutta mukava oli käydä katsomassa, onko paikka entisellään. Näytti olevan. Nyt kuskikin on varovaisesti tutustunut jo tanssilavaan, seuraavalla kerralla ehkä jo kahvioon asti.. :)




Tänään riitti lämpöä ja valoa, ilta-ajeluilla hämärä on laskeutunut nopsasti. Haltialassa mopokokoontumista ihmetteli variskin.



Perinteiset "taloyhtiön" syysjuhlat on juhlittu tai pikemminkin talojemme upean yhteisön syysjuhlat - juhlapäivä vierähti reippailun ja nyyttäreiden merkeissä.




Ne menneen kesän moporeissun mieluisimmat kohteet tulevat blogiin jahka ehdimme aiheeseen paneutua. On olevinaan kaikenlaista arjen pientä säätöä ja pihatouhua, mutta ehkäpä jo seuraavassa päivityksessä muisteloita kesämatkan kohteista!