tiistai 24. heinäkuuta 2018

Itävallan järvimaisemat hurmaavat!

Ihastuttava majatalon isäntäpariskunta lähti tänään pyöräilemään Itävallan puolelle ja pyysi meidät jälleen ystävällisesti mukaansa. No - kuinkas ollakaan, pyöräilyn kanssa kävi niin ja näin, mutta päivä oli kiva. Ensin reitin suunnittelu ja sitten matkaan! Mukava oli ajella uusilla reiteillä. Hyppäsimme mopon päälle ja seurasimme mutkateitä Heikin huristellessa edellä.



Lämmintä riittää, joten juomatauko oli paikallaan ja sen jälkeen jatkoimme matkaa idylliseen Gmunden-nimiseen kaupunkiin Traunsee-järven rannalle. Ensin tietenkin syömään ja sitten pikku kaupunkia tutkimaan. Järvet ovat täällä päin väriltään enemmänkin vihreitä kuin sinisiä ja hohtavat upeina vuorten ympäröimissä vuonoissa. 








Gmunden on mm. seudun tärkeä suolantuotantopaikka ja tunnettu terveys- & lomakohteena.


Marke ja Heikki hurauttivat takaisin kotiin moottoritien kautta, me pyörittelimme mopoa pienen pieniä vuoriteitä pitkin.



Kaunis päivä kaikin puolin. Illalla söimme vielä kotikylällä massut täyteen jäätelöä. Ja kuulkaas - huomenna matka kääntyy kotiin päin, jonne rantaudumme noin viikon kuluttua. Upeaa on ollut - toivottavasti vielä loppupätkälle sattuu useita ihastelemisen arvoisia kohteita.