perjantai 19. kesäkuuta 2015

Tallinna-Pärnu-Riika, 350 km

Kiitokset Pärnuun, mukavaa seuraa ja pullakahvit oli tarjolla. Tapasimme myös kiltin Topi-koiran, joka löysi kuskista heti kaverin.

Tallinnassa alkumatka takkusi, kun toinen radiopuhelin alkoi temppuilla.Sen lataaminen puolestaan käräytti sulakkeen. Pientä alkusäätöä siis. Hauskaa oli se, että saimme alkumatkaksi seuraa autokannella viereen parkkeeranneelta pariskunnalta. Terkkuja Tartoon!

Tallinnan laivalla
Riikassa täräytimme suorinta reittiä hotellin pihaan. Varsin rauhallinen on tämä Hotelli Vantis. Iltakävely lähikauppaan ja nyt ollaan tasan tattis valmiita unten maille. 
Juhannusruuhkaa Riikassa...
Terkut vanhemmille, synttärisankari-veljille, ihanille naapureille ja kaikille tervehdyksiä lähetelleille ystäville!

Kotimaa, kun taakse jäi..

Laivassa, klo 9.15. Ilta vierähti myöhään viime hetken tohuissa ja kotivahtien kanssa rupatellessa. Väsytti vietävästi, mutta uni ei ottanut tullakseen.

Säpinäaamun jälkeen olemme laivassa matkalla Tallinnaan. Sateinen aamu hieman viivästytti lähtöä, mutta nyt kaikki ok. Onneksi on hyvät sadevarusteet.




Laivan kannella viereen parkkeerasi toinen mopopariskunta. Heidän aamunsa oli alkanut vauhdikkaammin, olivat kaatuneet laivaan tulomatkalla. Onnekseen olivat selvinneet pintanaarmuilla ja henkisillä kolauksilla.

Tänään taivallamme Riikaan ensimmäiseen majapaikkaan. Matkalla moikkaamme paria tuttua pariskuntaa Pärnussa. Ella ja Jussi & Eero ja Seija, itapäivällä nähdään!

Iloista juhannusta!