sunnuntai 1. tammikuuta 2023

Onnen hetkiä ja terveyttä tulevaan vuoteen!

Vuosi vaihtui ja ilotulitusraketit paukkuivat tiuhaan. Olisipa hienoa, jos valoshow-tyyppiset "ilotulitukset" yleistyisivät. Eikä harmittaisi, vaikka raketit kiellettäisiin kokonaan. Monen ihmisen lisäksi koirat ja varmasti metsän eläimetkin kiittäisivät. Eivätkä ensiapupoliklinikatkaan täyttyisi vuoden vaihtuessa samaan tahtiin. 

Eilisen kovan tuulikelin jälkeen on tänään on ollut kirkas taivas eikä tuulesta tietoakaan. Tiet ovat paikoitellen kuin luistinratoja, joten pikkuisella kävelylenkillä saimme laittaa varovasti tossua toisen eteen. Happihyppely teki kuitenkin hyvää.

Joulun aikaan Savon retkellämme kävimme Kuopiossa Puijon tornin juurella - jälleen kerran. Sielläpä olikin oikea satumaa! Upeat värit hehkuivat lumisten kuusten ja mäntyjen oksilla ja siellä täällä polkujen varsilla oli jättimäisiä joulukoristeita ja hauskoja valoeläimiä. Valoilla saa paljon aikaan ja on hienoa, että ulkoilupaikkoihin ja turistinähtävyyksiin panostetaan. Suhteellisen vähällä vaivalla syntyy kaunista katseltavaa.








Olimme vuodenvaihteen kotosalla - rakettien paukkeesta huolimatta rauhaisasti. Loma loppuu tänään ja huomenna alkaa jälleen normaali arkirytmi. Talvisista keleistä huolimatta kevään puolella ollaan jo!