lauantai 16. syyskuuta 2023

Syksyn merkkejä

Kuskille iski syysflunssa. Selvä syksyn merkki. Mopoilukelejä on vielä toivottu, mutta ne ovat olleet varsin vähissä. Muutama viikko sitten tosin pääsimme vielä pöristelemään ja ajelimme mutkateitä  Strömforsin ruukkialueella ja pörräsimme muutenkin pitkin Itä-Uusimaata. Ruukkialueet ovat aina kauniita ja idyllisiä. On hienoa, että niitä pidetään kunnossa ja toiminta on aktiivista. Monenmoisia pieniä putiikkeja voi kierrellä ja ihmetellä tarjontaa. Ruokailemaankin alueella pääsee. 




Pari viikkoa sitten ajelimme  puolestaan autolla Hämeenlinnan suunnalla ja kävimme kahvittelemassa Aulangon näköalantorin juurella olevassa kahvilassa. Aulanko on uskomattoman kaunis alue ja on hauska ajatella, minkälaista elämä on ollut kauniissa, englantilaistyylisessä puistossa sen alkuaikoina. On juhlittu ja kierrelty alueen huvimajoissa, poluilla, lampien äärellä juhlatamineissa. Tornikin oli auki, mutta jätimme näköalojen ihastelun toiseen kertaan. Oli hieman tihkusateinen ilma. Banaanikakku ja kahvi kuitenkin maistuivat!



Tanssi ja talkoot - nehän kuuluvat yhteen. Seuraa on autettava ja talkoissa tutustuu mukavasti seurakavereihin hieman toisenlaisissa merkeissä kuin treenisalin parketilla. Perjantai-ilta ja koko lauantaipäivä menivät enemmän ja vähemmän tanssin tuiverruksessa. Ei parketilla, mutta sen liepeillä. Oli iso rutistus, mutta kaikki sujui hienosti ja yleisöäkin oli katsomossa runsain määrin. Kisoihin osallistui noin sata paria, joten kilpailupäivä alkoi aamulla ja kesti iltaan asti. Talkootehtäviä meillä oli mopin varresta valokuvaukseen.





Toivotaan, että kuskin tauti helpottaa pian, jotta pääsemme taas itsekin tanssin pyörteisiin. Kuulaita syyskelejä ja ruskan kauneutta on myös toivottavasti syksyn tullen tiedossa.