sunnuntai 1. syyskuuta 2019

Ystävät koolla!

Muutama kesä ehti vierähtää ilman kesäjuhlia ja samaan aikaan koolla olevaa ystäväporukkaa. Jotakuinkin ex tempore päätimme kutsua kaverit kylään ja onneksi moni pääsikin, vaikka paljon vaikutti olevan kaikenmoisia juhlia ja kesärientoja juuri tänä viikonloppuna. Ja sää - oi, onpa se ollut suosiollinen. Iltapäivästä alkuiltaan istuimme ulkona terassilla grilliherkkuja syöden ja seurustellen. Mainiot grillimestarit kuski ja pitkäaikainen ystävänsa ansaitsevat aplodit!

Illan ehdottomasti suosituin ohjelma- ja shownumero oli ihanilta naapureilta saadun saippuakuplalaitteen kuplasade. Taisivat pikku vieraiden lisäksi vähän isommatkin tykätä!



Lämmin iltapäivä skoolattiin alkavaksi kuohareilla ja heti sen jälkeen istuimme pitkän pöydän ääreen nauttimaan grilliherkkuja. Ja lippu tietenkin nostettiin juhlapäivänä salkoon! Juhla se on ystäväjuhlakin. Hienoimmasta päästä jopa!





Ruuan päälle kahvit ja marjapiirakat. Sen jälkeen vielä pienellä tehotiimillä menoksi keskustaan. Istahdimme loppuillaksi Storyvillen terassille nauttimaan uskomattomattoman hienosta kesäillasta ja live-musiikista. Takapenkkiläisen ja muutaman mukana olleen ystävän kollega jammaili lauteilla ja lauloi rouhealla äänellään rockabilly-biisejä laidasta laitaan. Ihan oli kuin ulkomailla olisimme olleet!



Pitihän se "serkkukuvakin" ottaa, kun pikkuserkkukin on jo mukana meiningeissä. Serkkujuttu on pitkä ja polveileva, mutta ainakin sielujen serkkuja olemme, jollei nyt ihan virallisia sukusiteitä olisikaan. Ja mistäs sitä tietää, vaikka olisikin!


Ruokaa meni, mutta kyllä sitä jäikin! Onneksi naapurit, ne ihanat, tulivat auttamaan ja pelastamaan tilanteen. Saimme raivattua jääkaappiin tilaa ja namikippokin hieman vajosi. Upea, kesäinen viikonloppu. Tänään vielä pyöräilimme pitkän lenkin ja nyt on reiret kipiät! Ei auta, työviikko kutsuu. Ja kyllähän sitä jaksaakin taas tällaisen, kesäisen viikonlopun jälkeen. Kiitos, ystävät!