tiistai 3. heinäkuuta 2018

Kesäpäivä Kangasalla - ja vähän muuallakin!

Suvilauantai - seurana ihanat naapurit, suuntana Pirkanmaa. Kesäkuun viimeistä päivää ei olisi voinut juuri mukavammin viettää, vaikka auringonpaiste ei ihan läkähdyksiin asti lämmittänytkään.


Tampereen idyllisen Tallipihan Suvi Vintage -tapahtuma sai meidät liikkeelle. Sympaattinen tapahtuma suloisessa ympäristössä toi kesämielen. Käsityöläisten taidonnäytteitä oli myynnissä useammissakin kojuissa ja pikku mökeissä. Taitava trio tahditti tapahtumaa ja kuskin kanssa tanssahtelimme muutaman tahdin valssiakin!



Tarjolla oli sekä herrain muotio että herrain ruokaa. Ja pienen putiikin rappusilla jämäkkä ohjeistus asiakkaille!




Tampereen keskustassa pyörähdimme myös Kehräsaaren käsityöliikkeissä ja sieltä matka jatkui Kangasalle. Paussin pidimme Vehoniemen automuseossa.



Ja kas - Längelmävesi tuolla vöin hopeisin hohteli... Tai ainakin melkein. Näköalatorni nököttää aivan automuseon vieressä vaan eipä ole ennen tullut kivuttua korkeuksiin. Kauniit, kesäiset ja niin suomalaiset järvimaisemat avautuivat allemme.






Eurooppa-turnee lähestyy ja koti on täynnä erilaisia vaatenyssyköitä ja tavarakasoja. Niistä sitten karsitaan passeli määrä mukaan. Toivotaan, että säät suosivat ainakin paremmin kuin juuri nyt täällä Etelä-Suomessa!