lauantai 3. elokuuta 2019

Auto alle ja Lappiin!

Lappiin, tarkemmin Pyhälle, kävi matka viime yönä. Matkalla halusimme morjestaa "serkkua" perheineen. Heillä on työkeikka Tuurissa. Serkku, tyttärensä ja äitinsä onnistuimme tapaamaan, mutta serkun puoliso oli harmittavasti tiiviisti työssä kiinni. Toisella kertaa sitten! Lupasimme parantaa tapamme ja tavata useammin.


Pyhällä olimme perillä liki aamuyöstä. Siispä tämä päivä on otettu rennosti. Kävelimme vain kaupalle ja luontokeskukseen syömään. Hotelliin piipahdimme autolla ja samalla reissulla ymmärsimme, että Pyhä Unplugged on parhaillaan käynnissä! Tästä kertoo ennätysmäinen ihmismäärä. Mökissä kuin mökissä on väkeä, karavaanareita tungokseen asti ja hotellinkin parkkipaikat täynnä.

Hotellilla aulaan sattui samaan aikaan Jore Marjaranta (ja pappi) ja häntä tervehtiessämme syttyi viimeistään lamppu ja huomasimme musatapahtuman ohjelman. Joskus käy kuin elokuvissa konsanaan - Jorella oli juuri keikka alkamaisillaan, paikkana Sport Bar. Siispä sinne! Järjestimme itsellemme aitiopaikat kuin konsanaan ja kuuntelimme viimeistä biisiä vaille keikan - kas kun silloin alkoi rallilähetys juuri parahikseen. Joten takaisin mökille, jotta kuski pääsi seuraamaan lajiaan. Tai no, entistä aktiivilajiaan. Oli mukava keikka, vaikka suurimmalle osasta  janon sammuttaminen näytti olevan tärkein seikka.



Kiva fiilis kuitenkin. Nyt on saunottu ja pian käymme levolle, jotta unenpöpperöinen olo helpottaa. Huomenna ehkä jo patikoimaan! Jos vaikka näkyisi enemmäkin näitä metsän veitikoita...