keskiviikko 10. heinäkuuta 2019

Possujuhlat ja fantastinen Club for five!

Ystävä hankki liput maineikkaille tai ainakin Etelä-Suomessa tunnetuille Degerbyn possujuhlille. Siellähän oli pakko piipahtaa! Juhlien pääpromoottori on Kisu ja bändinsä Top Most. "Festivaalit" olivat meidän makuumme - todella rauhallista ja yleisökin jotakuinkin saman ikäistä varttuneempaa väkeä. Ei siis mitään hulinointia eikä huutoa havaittavissa. Ja olihan siellä tietysti se possukin - arvaa kuka kuvassa..?


Koska takapenkkiläinen on hieman flunssainen, meinasimme missata illan huippuesiintyjän. Onneksi emme ehtineet kotimatkalle ennen kuin Club for five esiintyi. Nyt ei riitä ylistyssanat! Menkää kuuntelemaan ja ihastelemaan livenä - uskomattoman taitava kokoonpano. Sanavalmiita ja fiksuja artisteja vielä kaiken kukkuraksi.



Kisu toivotettiin myös tervetulleeksi lavalle ja hän kertoi tekemistään biiseistä, joita mm. tämä a cappella -lauluyhtye esittää. Aika monta Kirkan biisiä paljastui Kisun kynästä syntyneeksi.


Suurkiitos lipuista, ystäväiset! Kannatti kokea possujuhlat.


Illan päätti Paul Oxley´s Unit. Kyllä - sama herra, joka esiintyi jo kymmeniä vuosia sitten. Tämä keikka oli kuulemma viimeisen kiertueen ensimmäinen keikka. Hattua täytyy nostaa, pitkä ura. Tässä vaiheessa me hipsimme autolle ja kotimatkalle.


Millaiset satumaisemat näimmekään, kun ajelimme kotiin. Usva peitti peltoja ja aurinko laski harson taakse. Luonto tarjosi kauneintaan.




Viikkoa aiemmin olimme mukana elämämme ensimmäisellä kimppa-ajelulla. Tosin Japanin vieraat ja muut EU-herrat sekoittivat liikenteen niin kovasti, että menomatkalle emme kimppaan ehtineet, mutta paluumatkalla saimme moista menoa hieman maistaa. Kurvasimme 12 mopon letkan jatkeeksi. Oli aika upean näköistä! Kokoontuminen oli Janakkalan Mallinkaisen kylässä, jossa kyläyhdistys järjestää mopoilijoille kahvi-iltoja.


Emmekä olleet yksin! Paikalle kurvasi 293 pyörää ja kuinka ollakaan, sielläkin suurin osa väestä oli samanikäistä hopeapäätä. Leppoisa tunnelma siis.



Tuusulantielle tultaessa meitä oli enää muutama letkassa. Matkan varrella kukin kurvasi kohti kotiaan ja Tuusulantiellä vilkuttelimme viimeisillekin osallistujille. Mukava kokemus.


Ai niin - ihanat naapurit kävivät kylässä. Ehkä heinäkuun ainoa helleilta, pitihän sitä juhlistaa!