torstai 5. heinäkuuta 2018

Hiiohoi - laivan moottorit pörisevät jo!

No niin - on tätä odotettukin! Siis lähtödrinksuja ihanien naapureiden kanssa! :) Kesäilta helli, kun maistelimme kirpsakan makuista greippilongdrink-juomaa. Karvas ja makea oli samaan aikaan.


Menopeli saatiin pakattua lähtöpäivänä n. klo 13.30. Laivaan piti porhaltaa viimeistään klo 15.00.



Finnlines, Finnstar ja Vuosaaren satama. Kuohuvat on nautittu ja ruokaravintolan aukeamista odotellaan. Laiva liikahti juuri liikkeelle ja tumma savu tupruaa piipuista.



Muutama muuttuva tekijä oli taas ennen kuin pääsimme reissuun ja juuri mopoa startatessamme yllätti runsaamman puoleinen sadekuuro. Takapenkkiläinen pomppasi sadeasusulkeisiin ja pian pääsimme matkaan. Ja sadekin lakkasi saman tien. :) Uskomaton määrä kaikenlaista säätämistä piti hoitaa ennen lomaa, mutta loppu hyvin kaikki hyvin.


Laivaan pääsimme ennätysnopeasti ja hyvin toimi opastus satamassa. Porhalsimme pakun perässä autoletkan ensimmäisenä suoraan laivaan. Autokannella pari karskia korstoa parkkeerasi prätkänsä viereemme. Letkeitä harmaahapsia paljastui kypärien alta ja kuski opasti herroille pikasidontaliinojen käyttöä.

Massu kurnii - nyt syömään! Huomenna olemme myöhään hotellissa, joten päivitykset saattavat jäädä minimiin, mutta pian palaamme matkatunnelmiin!