lauantai 27. kesäkuuta 2015

Päivä melkein täysi kymppi!

Innsbruckin liepeiltä, Igls-kylästä ajelimme 360 km pieneen Vöhrenach-kylään Strasbourgin lähelle. Matka sujui täysin kommelluksitta, ainoastaan pari rankkasade-/ukkoskuuroa "soudeltiin" läpi. Näitä maisemia ei voi ymmärtää ennen kuin ne itse kokee. Vuorten seassa kaartelu on unohtumaton kokemus. Bodensee-järven rannalla pidimme pienen paussin ja hetki siitä eteenpäin, taivas pimeni ja täyttyi salamoinnista ja sateesta.


Yhtä nopeasti kuin sade nousi, se myös hävisi ja porottava auringonpolte pakotti riisumaan sadeasun ja ylimääräiset vaatekerrat. Tämän jumpan vedimme läpi pariin kertaan, muutoin päivän reissu oli aivan täydellinen.

Jos matkan varrella on jo muutaman kerran rukoiltu perille pääsyä, niin tänä iltana pääsimme hengen asialle paikalliseen kirkkoon. Pitkin näitä maita ja mantuja on on ollut useita kyläjuhlia ja puhallinorkestereita esiintymässä. Tänään yksi orkesteri konsertoi majatalon vieressä olevassa kirkossa. Olipahan vaikuttavaa!



Kirkonpenkistä loikka kadun yli ja majataloon illallistamaan. Seisova pöytä ei pettänyt. Sen seitsemää sorttia salaatteja ja maailman parasta vasikanleikettä passasi nauttia. Maistui jopa ei-niin-mielellään-lihaa-syövälle takapenkkiläiselle. Kuski vetäisi miehekkään kokoisen schnitzelin perunoilla ja muilla härpäkkeillä. Majatalon kokkina hääri muikea papparainen, joka varmisteli jokaiselta erikseen, että everything okei?

Tänään pääsemme vihdoin nukkumaan ajoissa ja huomisenkin majoitus on jo varattu. Huomenna päivitellään blogia Luxemburgin liepeiltä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onkos tullut vaakassa käytyä, alkaa tässä kateellista muka huolestuttaan. Me syötiin kalasoppaa.
(googletili vieläkin hukassa: terv. pariskunta Tallinnasta Tarttoon)

Moporeissu kirjoitti...

Moikka! Päivän ruokailutahti on ollut aamiainen ja illallinen, joten eipä kiloista huolta! Suosittelemme tätä dieettiä! Ei tässä ruokaa ehdi kaivata, kun on niin tavattoman kaunista koko ajan. Juuri nyt vuorossa päivän ensimmäinen ateria ja matka sen kuin jatkuu. 😄

Anonyymi kirjoitti...

Siis oliko se katedraali?

Unknown kirjoitti...

Vastaan itse itselleni: Sain tilini toimimaan...

Moporeissu kirjoitti...

Hyvä! Ollaan TAAS syömässä ja hyvää on! Lämpötila + 26. Hyvä hotelli, elämä mallillaan!

Moporeissu kirjoitti...

Heh - se oli just se, katedraali! :)