lauantai 3. huhtikuuta 2021

Kosket kohisevat ja kinokset kituuttelevat - on kevät!

Vantaankoski kuohuu ja kohisee. Kinosten pinnat painuvat ja narsissit puskevat jo mullan alta pintaan. Tuuli vielä tuivertaa viileästi, mutta samaan aikaan aurinko lämmittää lempeästi. Pari viikkoa sitten varsinkin metsät olivat vielä lumen peitossa ja Vantaanjoen varressa viimeiset jäät odottivat irtoamistaan.


Tänään kevään ensimmäisellä pyörälenkillä näimme jo leskenlehtiäkin. Ja mikäs muuten oli takapenkkiläisen pyöräillessä! On nimittäin kaikkien aikojen ensimmäinen työsuhdemenopeli alla. Ei auto, mutta aika liki kuitenkin! Sähköavusteinen polkupyörä on aika vinha menopeli. Enää ei tarvitse kuskin perässä sinnitellä tuuperruksen rajamailla. :) Pyöräliike Lundberg Keravalla on suosittelemisen arvoinen liike, jos pyörän hankinta on mielessä. Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua ja kaikki sujui joutuisasti.



Pääsiäinen elellään rauhallisesti kotona. Ulkoillaan ja touhutaan kotihommeleita. Kuski vaihtoi jo kesärenkaat autoihin ja pian päästään myös haravan varteen pihapiiriä putsaamaan. Pihalla on nipussa myös yläterassi. :) Kuskin olisi tarkoitus sellainen nikkaroida - aivan talon alkuperäispiirustusten mukaisesti. Kauan on puhuttu, että jonakin päivänä sellainen olisi hieno rakentaa. Ja nyt se tapahtuu! 


On mukavaa, että pääsiäinen katkaisee hieman etätyöarkea. On aikaa sekä levätä kunnolla, että touhuta askareita kaikessa rauhassa. Siispä kaunista ja aurinkoista pääsiäisen aikaa!




Ei kommentteja: