maanantai 19. elokuuta 2019

Syksyinen tuulahdus ilmassa

Työt alkoivat ja sen myötä mopoilut painottuvat viikonloppuihin - aina kun  sään haltijat sallivat. Viikolla onkin harrastettu enemmän kävelylenkkeilyä lähimetsissä. Kodin lähellä on upeita ja vaihtelevia ulkoilumaastoja. Välillä olo on kuin viidakossa ja välillä kuin olisi tipahtanut suoran vanhan Suomi-leffan maisemiin!




Sunnuntaina sää suosi Itä-Suomessa, joten Tampereen sijaan porhalsimme Strömforsin ruukkiin Loviisaan. Kuski löysi mainion mutkareitin ja määränpäässä nautimme lohisopat. Takaisin ajelimme Porvoon kautta. Alla pari hauskaa huomiota reitin varrelta. Moniin asioihin voi suhtautua positiivisella mielellä! :)



Auringonlaskut ovat olleet upeita, kun taivas on sees. Värit eivät piirry valokuviin läheskään yhtä kauniina kuin miltä taivas todellisuudessa näyttää. Mikäs on ajellessa tuollaisessa kesäillassa!


Tällä viikolla yritämme palata parketille, tanssitreeneihin. Takapenkkiläisen olkapääleikkauksesta on kulunut jo yli seitsemän kuukautta, joten eivätköhän valssipyörähdykset jo luonnista!

Ei kommentteja: